Nieuwe editie Droomdag Salland op zaterdag 1 april

 In Geen categorie

Goed nieuws, op zaterdag 1 april geef ik voor de vijfde keer een gratis workshop woondromen bij mijn ontwerpstudio aan huis in Broekland. Tijdens Droomdag Salland leer ik je hoe je tot de beste ideeën komt voor je huis als je buiten de kaders denkt. En geloof het of niet: dat is minder makkelijk dan je denkt.

Vorig jaar heb ik mijn workshop omgedoopt tot Droomdag Salland. Compleet met een eigen website (www.droomdagsalland.nl) en logo. Daarmee wil ik laten zien dat ik een duidelijke missie heb. Ik zie nog te vaak dat mensen met bouwplannen kiezen voor een standaard oplossing, omdat ze denken dat iets ‘nou eenmaal zo hoort.’ Dat is natuurlijk onzin. De trap hoeft niet per se naast de wc te zitten, om maar eens iets te noemen.

Ontwerpen draait bij mij niet om de buitenkant. Natuurlijk wil iedereen uiteindelijk in een mooi huis wonen, maar woonplezier is veel belangrijker. Het gaat erom dat je een fijn huis hebt, dat past bij je leven. En omdat ‘fijn’ voor iedereen iets anders betekent, is het hoogst onverstandig om een standaard woning uit te kiezen uit een catalogus. Veel mensen willen bijvoorbeeld werk maken van duurzaamheid. ‘Ik wil niet naar het huisnummer kijken om mijn huis te herkennen,’ zei een opdrachtgever laatst. Dat vind ik een mooie uitgangspositie.

De workshop woondromen begint zaterdag 1 apil om 10.00 uur. In een interactief deel stimuleer ik deelnemers om buiten de kaders te denken en te komen tot mooie woondromen. Na de middag neem ik de deelnemers in een touringcar mee langs een aantal van zijn ontwerpen in de regio Salland. We bezoeken dan ook het Duurzaamheid Centrum in Broekland. De droomdag is rond 14.00 uur afgelopen. Deelname is gratis.

Inschrijven kan vanaf nu op www.droomdagsalland.nl.

Recent Posts

Laat een reactie achter