Nieuwe editie Droomdag Salland op zaterdag 16 september

 In Blog

Op zaterdag 16 september organiseer ik, voor de zesde keer alweer, een gratis workshop voor mensen met bouw- en verbouwplannen. Tijdens Droomdag Salland neem ik je bij de hand op weg naar je toekomstige droomhuis. Heb je bouw- of verbouwplannen? Twijfel niet en meld je aan. Ik weet zeker dat het je op weg gaat helpen.

In de workshop laat ik zien wat prettig wonen is (tipje van de sluier: licht, uitzicht en hoogte) en wat er gebeurt als je traditionele denkbeelden over bouwen en wonen loslaat. Ook is er een inspiratietour door Salland, waarin ik verschillende ontwerpen toegelicht. Deze editie besteed ik extra aandacht aan het thema verbouw. Ik merk dat veel mensen aan de slag willen, maar dat mooie vrije bouwkavels en andere goede opties schaars zijn. Na wikken en wegen komt het er dikwijls op neer dat een bestaand huis nog veel potentie blijkt te hebben. En terecht, een verbouwing kan zorgen voor heel veel extra ruimte én woonplezier. Daarbij is een verbouwing meestal goedkoper dan helemaal opnieuw beginnen.

Duurzaamheid
Onderdeel van de workshop is een inspiratietour, waarbij we ook het Duurzaamheid Inspiratie Centrum in Broekland aandoen. Met reden. Duurzaamheid is voor bijna iedereen die gaat bouwen een thema. Heel verstandig, want duurzame huizen hebben doorgaans een prettig leefklimaat en zijn ook interessanter om in een later stadium door te verkopen. En gelukkig is het milieu ook voor steeds meer mensen een reden om een zuinig huis te bouwen of het huis als dusdanig aan te passen.

De workshop vindt plaats op zaterdag 16 september van 10.00 tot 14.00 uur bij mijn ontwerpstudio aan de Laarhoeksweg 7 in Broekland. Meer informatie en inschrijven op http://www.droomdagsalland.nl.

Tot de 16e?

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Laat een reactie achter