Bijzondere landelijke woning in Heeten

De opdrachtgevers van deze woning in het buitengebied van Heeten wilden iets bijzonders. De kavel grenst aan een boerenbedrijf en dus was de keuze logisch om de woning qua uitzicht te positioneren op het weiland. Aan de kant van de buren is de woning meer gesloten. Hierdoor hebben de bewoners privacy en hun eigen plekje. Verder heeft deze woning een groot overdekt terras op het zuiden. Binnen heeft de woning een grote woonkamer annex keuken en een slaapkamer voor de ouders op de begane grond. Hierdoor is de woning levensloopbestendig.

De vorm van de woning is in de basis schuurvormig, maar door de bijzondere overdekte buitenplek krijgt de woning alsnog een heel eigen karakter. Dit wordt nog verder versterkt door de bijzondere kleur van het hout. De kleur oranje op de foto’s zal door de zon nog iets vergrijzen. Dit is een bewuste keuze.

Related Projects