Modern huis in het dorp met maximale geborgenheid

Deze moderne, strakke woning wordt gebouwd in een nieuwbouwwijk in Heeten (Slingerland). Omdat de opdrachtgevers voorheen buitenaf woonden, was geborgenheid een belangrijk uitgangspunt. De privacy-wens heb ik ingewilligd door de woning slim te positioneren op het kavel.

Het gele vlak in onderstaande plattegrond is de grond waarop gebouwd mag worden. De rode lijnen zijn de kavelgrenzen. De achtertuin zit aan de noord-oost-zijde, de straat aan de zuid-west-zijde.

Door de woning in een V-vorm te ontwerpen, hebben we ervoor gezorgd dat je straks zowel vanuit de woonkamer als de keuken vrij zicht hebt op de tuin. De garage aan de voorzijde van het huis zorgt voor privacy. Al met al maken we optimaal gebruik van de ruimte, zonder dat het ten koste gaat van de geborgenheid.

schermafbeelding-2018-02-12-om-12.05.12
Projecten die je misschien ook interessant vindt