INSPIRATIESESSIE

STAP ÉÉN: IDEEËN OPDOEN

Je bent klaar voor een volgende stap. Maar wat wordt het: nieuwbouw, een grondige verbouwing of toch rood voor rood? Grote ideeën beginnen klein. Tijdens onze onze inspiratiesessie op zaterdag 26 september helpen we je om te ontdekken welke volgende stap past bij jóú. 

ANTWOORDEN

Tijdens deze workshop helpen we je om erachter te komen wat je wilt. De belangrijkste vraag daarbij: ‘Wat past bij mij?’ We gaan je helpen om antwoorden te vinden op deze vraag, door te onderzoeken op welke momenten jij je prettig voelt en waar je blij van wordt. In het eerste deel van deze inspiratiesessie helpen Marten en Joeri je om de eerste belangrijke stap te zetten op weg naar je nieuwe/vernieuwde woning.

INSPIRATIE

Plannen maken is ook dagdromen, inspiratie opdoen en sparren met anderen. Daarom gaan we in het tweede deel van de inspiratiesessie op huizensafari door Salland. Marten en Joeri vertellen de verhalen die schuilgaan achter deze projecten en natuurlijk beantwoorden zij jullie vragen. Aan het einde van de dag heb je als het goed is een notitieboekje vol ideeën.

WORKSHOP
Ontwerpworkshop
DATUM
26 september 2020 om 10:00 uur
LOCATIE
Laarhoeksweg 7, Broekland
INSCHRIJVING
Geopend
DEEL

Deze workshop vindt plaats in de open lucht en biedt plaats aan een beperkt aantal deelnemers. Anderhalve meter afstand houden is mogelijk, net als het naleven van de verdere voorschriften van het RIVM.

Ik vond het geweldig en kwam helemaal enthousiast thuis. Zowel het verhaal van Marten als de inspiratietour door Salland hebben me echt op het goede spoor gezet. Bedankt!
Joanne den Draak, Apeldoorn