ONTWERPWORKSHOP

VAN IDEE NAAR ONTWERP IN 8 STAPPEN

Eindelijk, het kavel is binnen. Of misschien sta je wel aan de vooravond van een grondige verbouwing… Wat je plannen ook zijn, het is de hoogste tijd om ideeën te concretiseren. In onze ontwerpworkshop op zaterdag 5 september laten we je zien hoe je komt tot een ontwerp dat past bij jóú. Nog in de oriënterende fase? Overweeg dan de inspiratiesessie op zaterdag 19 september.

STAPPENPLAN

‘Hoe kom ik tot een huis dat past bij mij?’ Die vraag staat centraal tijdens onze ontwerpworkshop. Aan de hand van een stappenplan legt Marten uit wat je te wachten staat als je een huis wilt (laten) bouwen of verbouwen. We nemen je mee door het proces en geven uitleg bij de verschillende stappen. Met stap 1 maken we ter plekke een begin. Omdat we de groep klein houden is er voldoende ruimte om in te gaan op jouw specifieke plannen.

INSPIRATIE

In deel twee van de workshop doen we inspiratie op, onder meer met een bezoek aan het Duurzaamheid Inspiratie Centrum in Broekland. Daar laten we zien wat de alternatieven zijn voor gas en hoe je kan komen tot een energieneutraal huis. Afhankelijk van de plannen van de groep bezoeken we één of twee relevante afgeronde projecten in de buurt. Aan het einde van de dag weet je beter wat je te wachten staat en waar je moet beginnen.

WORKSHOP
Ontwerpworkshop
DATUM
5 september 2020
LOCATIE
Laarhoeksweg 7, Broekland
INSCHRIJVING
Geopend
DEEL

Deze ontwerpworkshop biedt plek aan 8 duo’s.

Ik vond het geweldig en kwam helemaal enthousiast thuis. Zowel het verhaal van Marten als de inspiratietour door Salland hebben me echt op het goede spoor gezet. Bedankt!
Joanne den Draak, Apeldoorn